Lukk

Vis varene

Avbryt

Utvalg

Beklager, vi fant ingen resultat for dette søket

Resultat:

Se utvalget

Handlekurven din er tom

Apotekvarene du plukker havner her

Beklager – det er visst en feil med systemene våre, men prøv igjen straks

08 oktober, 2020

Salgsbetingelser

Her er betingelsene som gjelder når du handler apotekvarer på Apofix.no, unntatt reseptbelagte legemidler

Generelt

For oss som selger apotekvarer og forbrukere som kjøper dem, gjelder noen betingelser. Sammen med bestillingen din og ordrebekreftelsen du får, er kjøpsbetingelsene en del av avtalegrunnlaget for kjøpet. Denne informasjonen er bare tilgjengelig på norsk.

Forbrukerkjøp er blant annet regulert i
• forbrukerkjøploven
• angrerettloven
• markedsføringsloven
• e-handelsloven
• personopplysningsloven

Dersom det er et krav til at disse salgsbetingelsene kommer i skriftlig form, er det mulig å få dem i brev, telefaks eller på e-post.
Aldersgrensa for å inngå bindende kjøpsavtaler er 15 år. Mindreårige trenger godkjennelse fra foresatte for å handle, og for kredittkjøp må kunden være over 18 år.

Parter

Selgeren er apofix.no AS, kalt ”vi” eller ”oss”, "vår", "våre" eller "vårt". Vi holder til i Hauges gate 9, 3019 Drammen med telefonnummer 32 82 81 60 , og e-postadresse torget.drammen@apoteker.as.

Kjøper er den personen som er oppgitt som kjøper i bestillingen, og blir referert til som ”du”, ”deg”, ”din”, "dine" eller ”ditt”.

Bestilling

Bestillingen din er bindende når den er registrert i systemet, og vi er bundet av den så lenge det du har kjøpt samsvarer med det vi tilbyr i nettbutikken vår. Når vi mottar en bestilling, bekrefter vi ordren og sender deg automatisk en ordrebekreftelse på e-post. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og sjekk at den stemmer med det du bestilte. Ved å logge på kundeprofilen din på www.apofix.no kan du følge kjøpshistorikken som lagres der. Varene må hentes innen 3 dager om ikke annet er avtalt. Etter 3 dager blir bestillingen slettet.

Opplysninger i nettbutikk

Vi gjør vårt beste for å gi kundene våre så korrekt vareinformasjon som mulig. Det kan imidlertid forekomme skrive-/trykkfeil, noe som innebærer at vi ikke alltid kan levere i henhold til informasjonen som blir gitt i nettbutikken vår.

Vi forbeholder oss retten til å kansellere deler av – eller hele – bestillinger, dersom varen er utsolgt eller gått ut av sortimentet fra leverandøren.

Priser

Alle prisene er inkludert merverdiavgift. Når du bestiller ser du totalprisen for kjøpet

Vi jobber hardt for at prisene på nett til enhver tid er korrekte, men prisfeil kan forekomme. Vi tar derfor forbehold om at feil kan oppstå og at varen(e) du bestiller kan være utsolgt. Har du spørsmål rundt bestillingen din kan du kontakte oss på telefonnummeret 32828160

Betaling

Varene betales ved henting på apoteket.

Personopplysninger

Vi behandler kun personopplysninger som du oppgir og som er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg. Det finnes egen informasjon om personvernsreglene.Vi bruker cookies for å gi deg en så bra handleopplevelse som mulig. Les mer om hvordan vi behandler personvern.