Lukk

Vis varene

Avbryt

Utvalg

Beklager, vi fant ingen resultat for dette søket

Resultat:

Se utvalget

Handlekurven din er tom

Apotekvarene du plukker havner her

Beklager – det er visst en feil med systemene våre, men prøv igjen straks

Om oss


Apofix.no betjenes fra Torget apotek i Drammen. Apoteket er frittstående og lokalt eiet, i motsetning til de fleste av landets apotek, som eies av utenlandske selskap. Torget apotek er likevel medlem i apoteksamarbeidet Apotekergruppen. Dette er en interesseorganisasjon for eiere av private, frittstående apotek uten eierinnflytelse av apotekkjeder (se mer info på www.apotekergruppen.no). Gjennom et innkjøpssamarbeid med leverandøren Alliance Healthcare sikrer vi konkurransedyktige betingelser og dermed gunstige priser ut til våre kunder.

Finn dine apotekfavoritter på nettsiden og hent i apoteket

Varene betales ved henting i Torget apotek, Hauges gate 9, 3019 Drammen.

Sikkerhet

Apofix er registrert hos Statens Legemiddelverk som godkjent nettsted for salg av legemidler.

Sikkerhetskravene til nettapotekene er naturligvis strenge, så de samme reglene gjelder for nettsteder som er godkjente for salg av legemidler, som på fysiske apotek. Det står mer om ordningen på legemiddelverkets nettsider. Kundene kan derfor være sikre på at reseptene blir ekspedert på en trygg måte. Den generelle angreretten som gjelder ved netthandel gjelder ikke ved kjøp av legemidler, men ved andre produkter som vi tilbyr.

Kontakt oss

Telefon: 32 82 81 60
E-post: torget.drammen@apoteker.as

Torget apotek, Hauges gate 9, 3019 Drammen

Annonsering

Ta kontakt med kundesenteret for å annonsere på forsiden vår. Det tilbyr vi til produsenter og leverandører av produktene i nettapoteket.

Vi bruker cookies for å gi deg en så bra handleopplevelse som mulig. Les mer om hvordan vi behandler personvern.