Lukk

Vis varene

Avbryt

Utvalg

Beklager, vi fant ingen resultat for dette søket

Resultat:

Se utvalget

Handlekurven din er tom

Apotekvarene du plukker havner her

Beklager – det er visst en feil med systemene våre, men prøv igjen straks

04 juli, 2024

Dyrepleie

FrontPro er et effektivt middel mot flått for kjæledyr, spesielt utviklet for å beskytte hunder og katter. Produktet inneholder en aktiv ingrediens som dreper flått raskt og forhindrer nye angrep. Ved regelmessig bruk av FrontPro, kan kjæledyr beskyttes mot flåttbårne sykdommer som Lyme-sykdom og anaplasmose. Påføringen er enkel, vanligvis i form av en tyggetablett eller en spot-on-løsning som påføres direkte på huden. FrontPro gir langvarig beskyttelse og er et pålitelig valg for eiere som ønsker å holde sine kjæledyr trygge fra flått.

AdTab er en smaksatt tyggetablett for hunder og katter som behandler flått og lopper. Tabletten inneholder lotilaner, som påvirker nervesystemet til parasittene, noe som fører til at de dør raskt. Virkningen varer i en måned, og AdTab kan brukes på hunder over 8 uker som veier minst 1,3 kg, og på katter over 8 uker som veier minst 0,5 kg. Produktet kan kjøpes reseptfritt på apotek eller nettapotek.

For mer informasjon, besøk Elanco AdTab.

Canikur er et veterinærprodukt designet for å støtte hunder med fordøyelsesproblemer som diaré. Produktet kommer i form av tyggetabletter som inneholder probiotika og prebiotika, som bidrar til å gjenopprette og opprettholde en sunn tarmflora. Canikur virker raskt og er lett å administrere, og det kan gis alene eller sammen med annen diettbehandling. Det er et nyttig hjelpemiddel for å håndtere akutte fordøyelsesproblemer og fremme generell mage-tarm-helse hos hunder. For mer informasjon, besøk Canikur.

Canikur pro

kr 270,00

Canikur tyggetab

kr 130,00

Canikur pro

kr 210,00

Canikur pro

kr 450,00

Vi bruker cookies for å gi deg en så bra handleopplevelse som mulig. Les mer om hvordan vi behandler personvern.