Lukk

Vis varene

Avbryt

Utvalg

Beklager, vi fant ingen resultat for dette søket

Resultat:

Se utvalget

Handlekurven din er tom

Apotekvarene du plukker havner her

Beklager – det er visst en feil med systemene våre, men prøv igjen straks

04 juli, 2024

Helsetjenester i apoteket

Helsetjenester i våre apotek

Apotekene har utviklet seg betydelig de siste årene og tilbyr nå et bredt spekter av helsetjenester utover det tradisjonelle salget av legemidler. Disse tjenestene bidrar til bedre folkehelse ved å gjøre helsehjelp mer tilgjengelig og forebyggende tiltak lettere å gjennomføre. Her er noen av de viktigste helsetjenestene som tilbys i apotek i dag:

Vaksinering

Vi tilbyr nå vaksinasjon mot influensa, lungebetennelse og andre sykdommer. Dette gjør det enklere for folk å få nødvendige vaksiner uten å måtte besøke en lege eller helsestasjon for å få satt vaksinen. Som regel må du ha resept fra lege på vaksinen du skal sette.

Medisinoversikt og -veiledning

Vi gir individuell rådgivning om legemiddelbruk, hvor farmasøyter hjelper med å forstå riktig dosering, potensielle bivirkninger og interaksjoner mellom ulike medisiner. Dette bidrar til økt sikkerhet og effektivitet i behandlingen.

Blodtrykks- og blodsukkermåling

Vi tilbyr rimelig blodtrykksmåling, noe som gjør det enkelt for folk å holde kontroll på blodtrykket sitt og forebygge hjertesykdommer.

Vi tilbyr også måling av og blodsukker.

Røykeavvenningsprogram

Apotek tilbyr støtte til de som ønsker å slutte å røyke, inkludert nikotinerstatningsprodukter og rådgivningstjenester som hjelper til med å håndtere røykesluttprosessen.

Kostholds- og livsstilsveiledning

Med fokus på forebygging, tilbyr mange apotek råd om sunn livsstil, kosthold og vektkontroll. Dette kan inkludere anbefalinger om vitaminer og kosttilskudd, samt tips for å opprettholde en balansert diett.

Reisevaksiner og -råd

Før utenlandsreiser kan apotek gi råd om nødvendige vaksiner og andre helseforberedelser, som malariaprofylakse og beskyttelse mot mageinfeksjoner.

Vi bruker cookies for å gi deg en så bra handleopplevelse som mulig. Les mer om hvordan vi behandler personvern.